Редактор: e-mail: кадър и видео: Фейсбук/ Къщата на лидерът на Воля“ Веселин Марешки

...
Редактор: e-mail: кадър и видео: Фейсбук/ Къщата на лидерът на Воля“ Веселин Марешки
Коментари Харесай

Христо Иванов във Варна: Марешки е мила гургуличка, свила гнездо в Морската градина

Редактор: 

e-mail: 

кадър и видео: Фейсбук/

 Къщата на водачът на „ Воля “ Веселин Марешки е отразена от Община Варна като „ заслон “ на три етажа. Това обявиха съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов и общинските съветници на групировката във Варна. Те посетиха и демонстрираха онлайн парцела на предприемача и зам.-председател на Народното събрание, който през днешния ден съобщи, че ще се коалира за идващите избори с НФСБ.

Марешки е като блага гургуличка, свила гнездо в Морската градина, пошегува се Христо Иванов. „ Той обаче не толкоз лиричен, той назовава това място „ курник “, който единствено бил измазал “, добави водачът на Демократична България.

„ Това е следващият образец по какъв начин се плячкосват благосъстоянията и достолепието на България “, разяснява Иванов, като не пропусна да напомни, че Веселин Марешки и „ Воля “ направиха огромна услуга на Бойко Борисов за така наречен „ Конституция на ГЕРБ “ и помогнаха да на ръководещите да печелят време в най-големия пик на митингите против тях.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР